Shop Full Width

Shop Full Width

288,00 RSD

Brzodelujuća formula gela za dezinfekciju ruku obezbeđuje da ruke ostanu čiste ali i negovane zbog dodataka aloe vere i ovlaživača. Bez ostataka lepljivih tragova na koži, prijatan osećaj i miris ruku. Manja pakovanja pogodna za nošenje uz sebe ( *pakovanje sa klipom posebno olakšava upotrebu ); veća pakovanja pogodna da se postave na mesta gde cirkulišu ljudi koji brinu o čistoći ruku.

1.344,00 RSD

Najmoćnija maramica na svetu u pogledu uništenja bakterije Clostridium difficile. Dokazano doprinosi prevenciji širenja infekcije (brojne zdravstvene ustanove imaju odlične rezultate).

Uz najviši nivo efikasnosti, prednost je što su u suvom obliku- aktivacija svake maramice posebno u kontaktu sa vodom ( pakovanje duže opstaje ),  bezbedne- bez štetnih isparenja (za razliku od brojnih hlornih preparata koji se u pomenute svrhe koriste).

456,00 RSD

JEDINSTVENO NA TRŽIŠTU!!!

Dermatološki testirana kapa. Pranje kose bez ispiranja vodom. Čišćenje i vlaženje u jednostavnom koraku bez alkohola, lanolina i parabena.

Clinell Šampon kapa je impregnirana šamponom koji se ne ispira i koji čisti i neguje kosu i kožu glave. Kapa se koristi za negu nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Stavlja se direktno na glavu pacijenta i uklanja prljavštinu i masnoću sa glave i iz kose, istovremeno dajući pacijentu osećaj čistoće i svežine.

762,00 RSD

Maramice za negu i kupanje čitavog tela uključujući lice i intimne delove, većih dimenzija od mnogih maramica koje se nalaze na tržištu. Sadrže jedinstvenu kremu / barijeru – tečni parafin i dimetikon, koji doprinose da koža ostaje zaštićena, što je posebno važno kod osoba koje su dugoležeći ili trenutno nepokretni pacijenti, te je prevencija dekubita vrlo važna a osigurana je upotrebom ovih maramica. S druge strane maramice su pogodne i za svakodnevnu upotrebu i negu, onda kada kupanje nije moguće.

1.128,00 RSD

Pojedinačna maramica za dezinfekciju manjih površina neoštećene kože.

Preporuka za upotrebu u zdravstvenim ustanovama – intenzivne jedinice, laboratorije, ambulante.
Maramice su pogodne i kod uklanjanja gipsa, zavoja, hanzaplasta.

Samo za profesionalnu upotrebu.
Proizvod se može prodati / ustupiti samo pravnom licu, za profesionalnu upotrebu ( fizička lica nemaju mogućnost kupovine ovog biocida).

Koristiti biocide bezbedno.

Pre korišćenja uvek pročitati etiketu i informacije o proizvodu.

528,00 RSD

Antiseptička kapa za pranje kose i dezinfekciju kože glave, u samo par minuta. Pored šampona i balzama , prisutan je i hlorheksidin koji uništava sve nepoželjne mikroorganizme koji nastanjuju kožu glave i kosu. Idealna dopuna za pacijente koji koriste Clinell maramice sa hlorheksidinom, za kompletnu dekontaminaciju čitavog tela.