1.224,00 RSD

Najmoćnija maramica na svetu u pogledu uništenja bakterije Clostridium difficile. Dokazano doprinosi prevenciji širenja infekcije (brojne zdravstvene ustanove imaju odlične rezultate).

Uz najviši nivo efikasnosti, prednost je što su u suvom obliku- aktivacija svake maramice posebno u kontaktu sa vodom ( pakovanje duže opstaje ),  bezbedne- bez štetnih isparenja (za razliku od brojnih hlornih preparata koji se u pomenute svrhe koriste).

408,00 RSD

JEDINSTVENO NA TRŽIŠTU!!!

Dermatološki testirana kapa. Pranje kose bez ispiranja vodom. Čišćenje i vlaženje u jednostavnom koraku bez alkohola, lanolina i parabena.

Clinell Šampon kapa je impregnirana šamponom koji se ne ispira i koji čisti i neguje kosu i kožu glave. Kapa se koristi za negu nepokretnih i slabo pokretnih osoba. Stavlja se direktno na glavu pacijenta i uklanja prljavštinu i masnoću sa glave i iz kose, istovremeno dajući pacijentu osećaj čistoće i svežine.

696,00 RSD

Maramice za negu i kupanje čitavog tela uključujući lice i intimne delove, većih dimenzija od mnogih maramica koje se nalaze na tržištu. Sadrže jedinstvenu kremu / barijeru – tečni parafin i dimetikon, koji doprinose da koža ostaje zaštićena, što je posebno važno kod osoba koje su dugoležeći ili trenutno nepokretni pacijenti, te je prevencija dekubita vrlo važna a osigurana je upotrebom ovih maramica. S druge strane maramice su pogodne i za svakodnevnu upotrebu i negu, onda kada kupanje nije moguće.

1.008,00 RSD

Pojedinačna maramica za dezinfekciju manjih površina kože pre uboda, profesionalna upotreba-pre plasiranja cvk, kanila, vakcinacije sa druge strane, vrlo često ih koriste dijabetičari samostalno, kod svakodnevne aplikacije. Maramice su pogodne i kod uklanjanja flastera gde zaostaju nečistoće i bakertije. Značajne u prevenciji infekcija krvotoka, jer pored alkohola koji se koristi u pomenute svrhe, sadrže i hlorheksidin.

480,00 RSD

Antiseptička kapa za pranje kose i dezinfekciju kože glave, u samo par minuta. Pored šampona i balzama , prisutan je i hlorheksidin koji uništava sve nepoželjne mikroorganizme koji nastanjuju kožu glave i kosu. Idealna dopuna za pacijente koji koriste Clinell maramice sa hlorheksidinom, za kompletnu dekontaminaciju čitavog tela.